Adios Saxo Bank

Beleggingsclub Midas is altijd een tevreden BinckBank klant geweest. Maar helaas zijn wij na de overname van BinckBank door het Deense Saxo naar deze laatste getransfereerd. Nu hebben wij bericht gekregen dat de rekening van de beleggingsclub binnen de 30 dagen wordt afgesloten, omwille van te hoge administratieve lasten. Blijkbaar hebben ze haast. Naar verluidt zijn samen met ons een 270-tal andere beleggingsclubs getroffen door deze maatregel.

Na meerdere negatieve ervaringen met de helpdesk en de onmogelijkheid om op een bepaald moment nog in ETF’s te handelen, waren we sowieso wel aan het kijken naar andere opties. Administratief is Saxo Bank niet meteen de meest efficiëntste van het peloton. Maar blijkbaar zijn ook andere brokers beleggingsclubs liever kwijt dan rijk. Op dit moment komt Mexem in het vizier als alternatief.


Geplaatst

door